Actualitat

Jone San Martín a càrrec del proper taller intensiu de l’Obrador de Moviments

21/02/2019
L’Obrador de Moviments continua amb els intensius amb ballarins/creadors que formen o han format part de companyies emblemàtiques de la dansa, amb una oferta variada de tècniques i estils.
Després de rebre a Pau Aran al gener i a Analía Ponts al febrer, al març acullen a Jone San Martín, que realitzarà un taller de tècnica d’improvisació i eines per la creació, on a través de les tècniques d’improvisació desenvolupades juntament amb William Forsythe, Jone ens guia cap a la trobada de diferents maneres d’articular el cos en l’espai; i ens acompanya per a facilitar un tipus d’escolta on el propi llenguatge corporal entra en diàleg amb l’entorn, obrint i creant noves possibilitats de relació amb l’altre. El 23 i 24 de març, de 10 a 17h. Preu: 120 euros (110 euros per socis/es APdC i alumnes Obrador).
A més, el mètode Feldenkrais tornarà a l’Obrador de la mà de Thomas Kampe l’11 i 12 de maig.
Els socis i sòcies de l’APdC tenen descompte en les tarifes d’aquests intensius.
Entrenaments per a professionals en col·laboració de l’APdC

Des de setembre, l’Obrador de Moviments ofereix a les seves instal·lacions entrenaments de clàssic per a professionals, que s’organitzen conjuntament amb l’APdC, tots els dilluns i dimecres de 10 a 11.30h.