Actualitat

Jesús Benzal, Albert Garrell, Laia Santanach i Natalia Vignatti finalistes del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre 2017.

27/10/2017

Ja coneixem els projectes finalistes del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre 2017. Són Jesús Benzal per Handle with care, Albert Garrell per Buñuel, Laia Santanach per Rèplica i Natalia Vignatti amb Entre viatges i flors.

El guanyador del premi es decidirà en una gala al Mercat de les Flors, al primer cap de setmana de desembre, on es presentaran les coreografies dels quatre projectes, de 15 minuts de durada cada una. El guanyador haurà de desenvolupar un espectacle de 50 minuts que es programarà al Festival Grec de Barcelona 2018. El Centre Cultural Terrassa acollirà en residència la coreografia guanyadora.

El SAT Espai Dansat i l’Estruch, fàbrica de creació de Sabadell, seleccionaran respectivament entre els quatre finalistes dues coreografies per a ser representades al seu teatre i que rebran un ajut per desenvolupar l’espectacle de 15 a 25 minuts.

El Premi de Dansa té per objectiu potenciar el treball dels joves creadors i intèrprets, oferint-los un ajut a la producció i a l’exhibició per tal de donar-los a conèixer i facilitar així la seva inserció laboral. Està organitzat amb la col·laboració del Grec Festival Barcelona,  Mercat de les FlorsFundació SGAECentre Cultural de TerrassaGranerTeatre Auditori de Sant CugatSAT Espai DansatLa Caldera Les Corts, l’Associació de Professional de la Dansa de Catalunya (APdC), L’EstruchTemporada Alta i Sismògraf.