Actualitat

Ja tenim les guanyadores de dues entrades dobles per “La Bella Dorment” interpretada pel Sant Petersburg Festival Ballet al Centre Cultural de Terrassa

25/02/2019
L’APdC ha sortejat 2 entrades dobles (estem generosos!) per La Bella Dorment, interpretada pel Sant Petersburg Festival Ballet al Centre Cultural de Terrassa el 3 de març a les 18h. 
Les afortunades són:Montserrat Iranzo i Mireia Serra Carrera.
Per a entrar al sorteig calia ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les  dades a través d’un formulari abans del dijous 28 de febrer a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades s’ha fet un sorteig a través de sortea2.com.

L’afortunat/da podrà recollir les seves entrades a partir d’1 hora abans de l’espectacle a les taquilles del Centre Cultural de Terrassa, mostrant el DNI (Rambla d’Ègara, 340, 08221 Terrassa).

Sobre l’espectacle:

La Bella Dorment és potser el més important de tots els ballets clàssics del compositor rus Piotr Ilitx Txaikovski, coreografiat espectacularment pel mestre francès Marius Petipa. El ballet es va estrenar el 1890 al Teatre Mariinski de Sant Petersburg davant d’una audiència d’aristòcrates russos de la cort imperial.