Actualitat

Ja tenim la guanyadora d’una entrada doble per “Socarrel”, de Roberto Olivan, al Tradicionàrius

27/02/2020
L’APdC ha sortejat una entrada doble per l’espectacle “Socarrel”, de Roberto Olivan, amb Magí Serra, Vox Bigerri i Laurent Delforge, al Centre Artesà Tradicionàrius pel divendres 28 de febrer a les 22h. La guanyadora és:
Maria Hernando Blasco.
Per a entrar al sorteig calia ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les dades a través d’un formulari, abans de dijous 27 de febrer a les 12h. Entre tots els interessats i interessades hem fet un sorteig a través de sortea2.com .

Us informem que els socis i sòcies de l’APdC, així com els Amics i Amigues de la Dansa, compteu amb un 40% de descompte (9 euros preu final) per les entrades d’aquest espectacle, a través de codi descompte enviat per comunicat intern.
SINOPSI
Socarrel neix de la fusió sorprenent del moviment, l’electrònica i la polifonia tradicional del coreògraf ebrenc Roberto Olivan i la companya R.O.P.A – Roberto Olivan Performing Arts, el ballarí Magí Serra, l’artista electrònic belga Laurent Delforge, el quartet de veus occitanes Vox Bigerri i inspirats pel ceramista Joan Panisello.

L’espectacle combina elements com el fang, el moviment, la tradició i els paisatges sonors electrònics basats en el binomi home-natura. La fusió del moviment i la dansa tradicional s’expressen i ballen amb la música electroacústica i la polifonia tradicional. Passatges que reflexionen sobre la nostra existència, que confronten i reconcilien els elements naturals amb un present desarrelat dels nostres orígens. Caos i cosmos, tragèdia i reconstrucció, diàleg cara a cara amb la natura, que es fonen en una abraçada interminable de creació i destrucció.