Actualitat

Ja tenim guanyadores de les entrades per veure “Pinkfish & Jellyfish” al SAT

16/12/2020

L’APdC ha sortejat dues entrades dobles per veure Pinkfish & Jellyfish, de Cía. Ana Borrosa, pel divendres 18 de desembre a les 20h al SAT. Les sòcies afortunades han estat Tanit Cobas i Edurne Salas Cayero.

Per a entrar al sorteig calia ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les dades personals a través d’un formulari.

El sorteig es va realitzar ahir dimarts a través de la plataforma sortea2.com.

El guanyador/a podrà recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del SAT! (c/ Neopàtria 54, 08030 Barcelona).

Sorteo entradas PinkFish Jellyfish SAT
ANA BORROSA – Jellyfish ©Tristan Perez-Martin

Pinkfish & Jellyfish

Cía. Ana Borrosa
[Dansa contemporània]

Guanyadora del Premi SAT!, emmarcat dins del Premi de Dansa de l’Institut del Teatre 2019, la coreògrafa Ana Borrosa presenta un díptic composat per Jellyfish, la peça per la qual va ser guardonada en el certamen i Pinkfish, la seva peça anterior que també ha rebut nombrosos premis (1r Premi i Premi del Públic del XIII Certamen Coreogràfic de Sabadell, XXIIè Premi de la Crítica de Catalunya).

El punt de partida de les dues peces, amb un elenc conformat únicament per intèrprets femenines, és la figura estereotipada de professions històricament adjudicades a la dona per poder reflexionar, així, sobre la projecció externa i òbviament masculina que ha recaigut i que recau sobre el sexe femení.