Actualitat

Ja tenim guanyadora d’una entrada doble per “La Fragilitat dels verbs transitius” al SAT

15/11/2017

Hem sortejat 1 entrada doble per a l’espectacle La fragilitat dels verbs transitius, de cia. Roberto G. Alonso, per la funció del dijous 16 de novembre a les 20.30h al SAT.  

La guanyadora és Maria Olmos Garcia.

Per a entrar al sorteig calia ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les dades a travésd d’un formulari abans del dimecres 15 de novembre a les 12h. Entre tots els interessats i interessades hem fet un sorteig amb sortea2.com.

L’afortunada podrà recollir les seves entrades a partir d’1 hora abans de l’espectacle a les taquilles del SAT Teatre (c/ Neopàtria 54, Barcelona).

Sobre l’espectacle:

El cos, el moviment, la paraula i la dramatúrgia són les eines que fem servir per parlar sobre els prejudicis i l’estigmatització que encara acompanyen les qüestions relacionades amb l’orientació sexual i el gènere. A partir de quatre personatges de diferents edats que han nascut homes però que se senten dona, l’obra transcorre, des d’un punt de vista conceptual, suggerent i poètic, per les seves quatre vivències molt concretes, inspirades en persones reals.

FITXA ARTÍSTICA:

Concepció, creació i coreografia: Roberto G. Alonso / Direcció escènica: José Martret / Dramatúrgia: Carlos Be, Marc Rosich i Helena Tornero / Interpretació: Anita Àstrid, Roberto G. Alonso, Oriol Genís, César López, Hugo Real, Junyi Sun / Interpretació i creació musical: Àlex Rodríguez Flaqué / Espai escènic: Alberto Puraenvidia / Il·luminació: Tony Murchland / So: Roger Blasco / Assistent de coreografia: Cristina Martí / Una coproducció del Grec 2016 Festival de Barcelona