Actualitat

Ja tenim guanyadora d’una entrada doble per Acosta Danza al Festival Castell de Peralada

31/07/2017

Ja tenim guanyadora d’una entrada doble per l’espectacle de la companyia Acosta Danza, el 17 d’agost a les 22h al Festival Castell de Peralada.  

L’afortunada és Mercè Mateu.

Per a entrar al sorteig calia ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les dades a través d’aquest formulari, abans del dilluns 31 de juliol a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades hem fet un sorteig a través de sortea2.com.

La guanyadora podrà recollir les seves entrades a partir d’ 1 hora abans de l’espectacle a les taquilles del Festival.

Sobre l’espectacle

Carlos Acosta és un dels grans noms de l’Olimp de la dansa mundial. El seu enorme talent i virtuosisme, combinat amb versatilitat i gran potencia masculina, han fet de les seves actuacions, moments únics en la història del ballet. Després d’una carrera excepcional com a estrella del ballet, la icona de la dansa internacional presentarà a Peralada i en primícia a l’estat, la seva nova companyia, Acosta Danza. Formada pels millors ballarins del país, la companyia amb seu a l’Havana, en els seus programes es poden trobar tant peces noves, com d’altres de ja existents de coreògrafs cubans que rarament s’han vist fora del país, així com també encàrrecs de noves peces a coreògrafs internacionals que s’inspiren en la seva nació tan emblemàtica. A Peralada, en què el mateix Acosta farà dues aparicions estel•lars, s’interpretaran El cruce sobre el Niágara de la coreògrafa cubana Marianela Boán, Faun de Sidi Larbi Cherkaoui, Alrededor no hay nada de Goyo Montero, End of Time de Ben Stevenson, Anadramous de Raúl Reinoso, així com Memoria de Miguel Altunaga i Two de Russell Maliphant interpretades pel mateix Acosta. Una nit de dansa excepcional per posar punt i final a la 31a edició del Festival.