Actualitat

Ja tenim guanyadora de l’entrada doble per veure HABITACIÓ 5,89A, de Cia. Hotel – Col.lectiu escènic, al SAT! Teatre

21/05/2019
L’APdC ha sortejat 1 entrada doble per a veure HABITACIÓ 5,89A, de Cia. Hotel – Col.lectiu escènic el 24 de maig a les 20.30h al SAT! Teatre.
HOTEL és un nou col·lectiu escènic format per una reconeguda generació de joves ballarines de l’Institut del Teatre amb més d’una dècada d’ofici a les seves esquenes. L’objectiu del col·lectiu és construir punts de trobada que permetin habitar l’imaginari i el món d’altres creadors. Per això convida a artistes de diferents disciplines escèniques a crear i a dirigir-lo.

La guanyadora és Anna Fontanet.

Per a entrar al sorteig calia ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les dades a través d’un formulari, abans del dimarts 21 de maig a les 12h.  Entre tots els interessats i interessades hem fet un sorteig a través de sortea2.com.

Recordeu que els socis i sòcies de l’APdC teniu entrades a 8€ pels espectacles de dansa del SAT Teatre.

Sobre l’espectacle

Què passaria si poguéssim incorporar les direccions que ens envolten? Direccions enteses com a efectes tàcits i explícits sobre la trajectòria en la que el cos es troba. Existeixen un munt d’efectes que ens direccionen contínuament i ens plantegen noves metes dintre de la trajectòria i inèrcia en la que ja ens trobem. Com entenem les direccions que ens ocupen? Són decisions pròpies o la forma més perversa de contaminació i control? Com es reconeix?

Fitxa artística
Proposta: Quim Bigas
Interpretació:  Roberto Gómez, Anna Hierro, Èlia López i Lorena Nogal
Amb la col·laboració de: Luca Aimi, Noemí Elías, Guim Espelt, Hervé Guerrisi i Alejo Levis
Amb el suport de: NunArt, Centre Cívic de la Barceloneta, Estruch Fàbrica de Creació, Teatre Nacional de Catalunya i Sala Hiroshima Agraïments: Hotel Amèrica (Igualada) i Chic & Basic Hotel (Barcelona)