Actualitat

Ja tenim guanyadora de l’abonament per al Festival Dansat!

22/04/2014


El Festival Dansat arriba a la seva 10a edició, del 23 al 27 d’abril al SAT Teatre, amb 5 espectacles, 2 tallers de dansa i una exposició.  Entre tots els associats i associades que ho han sol·licitat hem sortejat un abonament i la guanyadora és:

LAURA ALCALÁ


Sobre el Festival Dansat
El Dansat començarà el dia de Sant Jordi. Els aficionats a la dansa contemporània tindran l’oportunitat de gaudir en escena de la companyia Losdedade, formada per Marta Etura i Chevi Muraday, que presentaran “Return”, una poètica reflexió sobre les relacions de parella que acabarà amb un col·loqui amb els intèrprets.

El dijous 24 al vespre serà el torn dels joves estudiants de dansa de l’Escola d’Ensenyament Secundari Artístic i del Conservatori Professional de Dansa de l’Institut del Teatre, que presentaran peces curtes coreografiades i interpretades per ells mateixos.

La barreja de tradició i modernitat arribarà divendres 25 directa del País Basc i de la mà de la companyia Tanttaka/Kukai i dels versos de Joseba Sarrionandiaen, que serviran de fil conductor i escenari per als set ballarins de la companyia.

Per aquells que busquin replantejar els conceptes i fonaments de la dansa contemporània, arriba dissabte 26, l’andalús Guillermo Weickert amb “Material inflamable”, un solo que reflexionarà sobre el paper del ballarí, l’espectador i el propi cos com a eina de treball.

El festival tancarà la seva programació el diumenge 27 d’abril amb un espectacle de dansa per als més petits. A les 12h i a les 17:30h, la companyia Nats Nus presentarà “Minimón”, on la Lua, la seva protagonista, remenarà calaixos i armaris de l’habitació dels nens per a descobrir-hi histories amagades.

Els socis de l’APdC podeu comprar una entrada a 6€ i una altra amb un 50% de descompte per a un acompanyant.
 
Veure el programa sencer del festival