Actualitat

Ja tenim guanyador d’1 entrada doble per Spellbound Contemporary Ballet al CC de Terrassa!

16/05/2017

L’APdC ha sortejat 1 entrada doble per a veure Les Quatre Estacions de Spellbound Contemporary Ballet el dissabte 20 de maig a les 20h al CC Terrassa.

L’afortunat és: Eduard Lacueva Arnal.

Per a entrar al sorteig calia ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les dades a través d’aquest formulari, abans del dimarts 16 de maig a les 12h.

Entre tots els interessats i interessades s’ha fet un sorteig a través de sortea2.com.

El guanyador podrà recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles del CC Terrassa! (La Rambla d’Ègara, 340, 08221 Terrassa).

Sobre l’espectacle

Les quatre estacions, amb la música en directe de l’Orquestra Cambra de Terrassa 48.

Una nova visió, profunda i innovadora de Les quatre estacions de Vivaldi. L’escena és molt sòbria i hi predomina un sol element: una estructura de fusta que va adoptant diferents canvis de rols; un arbre, una casa, el cel, la terra…. Són les parets del món que ens envolta i on s’hi projecten imatges i vídeos que expressen les diferents estacions de l’any.

El cos de ball està compost per nou ballarins que destaquen per la seva impecable preparació, dibuixant línies i formes amb uns perfectes passos romàntics i delicats i en d’altres ocasions, a un ritme més frenètic propi del contemporani.

Una producció de Spellbound en col·laboració amb el Ministeri de Béns i Activitats Culturals i la Fundació Teatre Verdi de Pisa.

‘Les meves quatre estacions viuen a fora i a dins d’un espai petit que s’aixeca, s’arrossega i que és asfixiant a vegades però que també cura, uneix i protegeix. Sembla una casa petita però és un vaixell, un arbre, un espai misteriós des d’on es poden apreciar els canvis d’estació, un lloc on ets testimoni del cicle de la natura.’

Mauro Astolfi, coreògraf.

 
La companyia

La companyia italiana va ser creada pel coreògraf Mauro Atolfi l’any 1994 en el seu retorn a Itàlia després de treballar als Estats Units. Juntament amb Valentina Marini dirigeixen aquesta companyia que s’ha fet un lloc en el panorama internacional establint col·laboracions arreu del món i actuant en els principals teatres i festivals internacionals.

L’Spellbound Contemporary Ballet està en constant evolució i ha produït una àmplia varietat de creacions que han estat aplaudides per la versatilitat de les coreografies. El 2014 la companyia va celebrar el seu vintè aniversari, en un període en què la producció està en constant evolució i en sintonia amb les influències del moment, és per això que des del 2011 s’ha afegit el nom de ballet contemporani.

Gràcies a un estil únic i a un grup de ballarins considerats els millors de la seva generació, l’Spellbound és actualment una de les propostes més ben valorades en els festivals més importants d’Itàlia així com en molts països de l’escena internacional.

Les seves produccions s’han pogut veure a Sèrbia, Alemanya, França, Croàcia, Xipre, Tailàndia, Suïssa, Àustria, Israel, Panamà, Canadà, Rússia i Corea del Nord. El 2012, va fer una gira de cinc setmanes a les ciutats més importants dels Estats Units.

 
Orquestra de Cambra Terrassa 48

L’Orquestra de Cambra Terrassa 48 és una formació estable especialitzada en el repertori escrit per a cordes. Fundada en la seva forma i filosofia actuals l’any 2000, el conjunt ha donat un gran impuls i difusió a la música per a formació d’orquestra de cordes amb uns programes que combinen una gran investigació i proximitat.

La formació terrassenca ha realitzat concerts per tota la geografia catalana i per l’estat espanyol, ha col·laborat en importants produccions simfonicocorals i ha fet enregistraments pels segells Ars Harmònica, Ma de Guido, la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió i pel Centre Robert Gerhard entra d’altres.