Actualitat

Ja tenim els guanyadors de les entrades pel Ballet i Orquestra de Sant Petersburg al CCT el dissabte 14 de març

27/02/2020
L’APdC va anunciar que sortejava 1 entrada doble per veure Giselle, amb el Ballet i Orquestra de Sant Petersburg el dissabte 14 de març a les 20h al Centre Cultural de Terrassa. Finalment, hem sortejat dues entrades dobles, i els guanyadors han sigut:
  • Lluís Calduch Ramos
  • Silvia Turu Rosell
Per a entrar al sorteig calia ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i omplir un formulari, abans del dimarts 3 de març a les 12h. Entre tots els interessats i interessades s’ha fet un sorteig a través de sortea2.com.

 

Sobre l’espectacle

Giselle

Ambientada en un entorn camperol a Alemanya a l’època medieval, la història de Giselle està inspirada en l’obra De l ́Allemagne que Heinrich Heine va escriure el 1835.

Aquesta peça, estrenada el 1841 a l’Òpera de París, és una obra mestra absoluta del ballet romàntic i es considera una obra fonamental de la dansa clàssica tant pel tractament dels ideals romàntics com per l’ús de la més refinada tècnica teatral del segle XIX.

 
Sant Petersburg Festival Ballet

La companyia va ser fundada el 2011 per Maxim Zhuchin amb la gran influència del famós coreògraf Nikolai Boyarchikov, qui durant molts anys va ocupar el càrrec de director artístic del Teatre Mikhailovski de Sant Petersburg. Actualment el Sant Petersburg Festival Ballet té un elenc de joves ballarins de gran talent.