Actualitat

Ja podeu reservar les vostres invitacions pel Circula 2022!

26/10/2022

El taller es farà el dijous 10 de novembre a les 12h i els espectacles el divendres 11 a les 20h

La vuitena edició del Circula ja té noms i dates per totes les ciutats on farà parada. A Barcelona podrem gaudir el divendres 11 de novembre d’un programa doble format per la proposta de Múrcia guanyadora aquí (Más allá de la muerte d’Andrea Carrión) i la proposta catalana guanyadora a la Comunitat Valenciana (Tradere de Laia Santanach). Podeu ampliar la informació fent clic aquí.

L’APdC regala 50 invitacions dobles a persones associades o Amigues de la Dansa per veure els dos espectacles l’11 de novembre a les 20h al SAT Teatre. El repartiment es farà per estricte ordre d’inscripció en aquest formulari. Data límit per inscriure’s: 8 de novembre. Les persones no associades (o els socis/es que no hagin arribat a temps d’aconseguir les invitacions) poden comprar entrades a la web del SAT!*

El taller de dijous 10 de novembre també serà gratuït per a socis i sòcies de l’APdC. Per a no socis/es el preu serà de 10 euros. Les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través d’aquest formulari. (més info del taller aquí)

*(Recordeu que si sou socis/es trobareu el codi de descompte en el comunicat que us vam enviar per mail el 9 de setembre).