Actualitat

Reserveu les vostres places pel taller i els espectacles del Circula 2021!

21/10/2021

El taller serà el dia 11 de novembre d’11h a 14h i els dos espectacles el divendres 12 de novembre a les 20h al SAT

La setena edició del projecte estatal Circula! Tren de creació i formació en dansa ja té noms i dates per totes les ciutats on fa parada. A Barcelona, podrem gaudir d’un programa doble amb la proposta catalana guanyadora a Madrid (Am I Bruce Lee de Junyi Sun / Kernel Dance Theatre) i la proposta madrilenya guanyadora aquí (Pacto de Verónica Garzón i Begoña Quiñones).

Un cop acabada la promoció de 50 invitacions dobles que regalem des de l’APdC, podeu comprar les entrades a la web del SAT! Recordeu que si sou socis/es trobareu el codi de descompte en el comunicat que us vam enviar per mail el 17 de setembre.

El taller de dijous 11 de novembre és gratuït per a socis i sòcies de l’APdC. Per a no socis/es el preu és de 10 euros. Les places són limitades i cal inscriure’s prèviament a través d’aquest formulari.

PROGRAMA DOBLE

Am I Bruce Lee de Junyi Sun / Kernel Dance Theatre

“Sabies que Bruce Lee va ser campió de txa-txa-txa?” Així descriu Junyi Sun el seu primer projecte en solitari, el qual neix de la seva curiositat per aquest popular personatge dels anys setanta, que per a molts és considerat un mite. Sun analitza els punts de connexió i paral·lelismes que té amb l’artista, des de l’origen o el recorregut professional fins als seus ideals o desitjos per donar-los cos i vida en aquest espectacle tan personal, a mig camí entre la dansa i les arts marcials.

Pacto de Verónica Garzón i Begoña Quiñones

PACTO és una peça que parla que parla de la complexitat i ambigüitat de les relacions interpersonals entre individus en els contextos negociadors actuals, així com de super potencial creador, volitiu, i vital. Es parteix de el portal idea de pactar en super sentit més ampli: el de convenir, acordar, conciliar resoldre alguna cosa de comú acord.

TALLER

Somàtica de la imaginació

Amb l’objectiu d’acostar-nos críticament a la nostra pràctica corporal personal, observarem de prop com i de quina manera percebem el nostre moviment i el d’altres, i quin és el significat i implicacions de les nostres “maneres de veure” (nivells d’atenció). D’altra banda, indagarem en com les imatges i la imaginació afecten el nostre moviment, en definitiva, què és el que fa a/amb la nostra dansa.