Actualitat

Ja hem repartit les 5 entrades dobles per la pel·lícula “Solo Nos Queda Bailar (And Then We Danced)”, als cinemes Verdi Park

31/01/2020
L’APdC ha sortejat 5 entrades dobles per cortesia del Choreoscope Festival Internacional de Cine de Dansa i Avalon per a la preestrena de la pel·lícula Solo Nos Queda Bailar (And Then We Danced), el dimarts 4 de febrer a les 20.15h als Verdi Park.
Per a entrar al sorteig calia ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i enviar les dades a través d’un formulari, abans del divendres 31 de gener a les 12h. Entre tots els interessats i interessades s’ha fet un sorteig a través de sortea2.com.
Els guanyadors i guanyadores són:
Andrea Just Herruzo
Ricard Argemí Lorente
Tristán Pérez-Martín
Neus Baidal
Sandra Ballbè

Sinopsi

Merab porta assajant des que era molt jove en la Companyia Nacional de Dansa de Geòrgia amb la seva parella de ball, Mary. Tot d’una, la seva vida dóna un tomb quan apareix el despreocupat i carismàtic Irakli i es converteix en el seu rival més poderós, però també en la seva major objecte de desig. En una atmosfera conservadora, Merab s’enfronta a la necessitat d’alliberar-se i arriscar-ho tot en l’intent.