Actualitat

Ja és aquí el programa de la FID 2017!

06/04/2017

L’APdC forma part de l’equip de la FID (Finestra d’Internacionalització de la dansa catalana) que va néixer el 2012 com una plataforma de promoció de la internacionalització de la dansa catalana.

S’articula com una trobada de professionals de les arts escèniques, presentada com una acció d’internacionalització dins del Marc de política pública d’internacionalització de les arts escèniques catalanes. Un punt de trobada professional que té l’objectiu d’aprofundir en la promoció internacional del treball i l’univers artístic dels creadors participants.

Entre el 18 i 20 d’abril es podran veure els 5 projectes de la FID 2017 en diferents espais de Barcelona, entre ells La Caldera de Les Corts. El 21 d’abril es presentaran els projectes al Sismògraf d’Olot. Per a cada un dels espectacles s’ha preparat una trobada programador – artista, que forma part de l’acompanyament que treballa el FID.

El programa és el següent:

OneTwoThreeOneTwo, d’ACME / Albert Quesada & Zoltán Vakulya (Dimarts 18-04, 20:00h, La Caldera).

Kopfkino, de Mariona Naudin, Marina Colomina, Laia Cabrera i Maria Garcia Vera (Dimecres 19-04, 12:30h, Antic Teatre).

Trobada & Cafè a l’Antic Teatre. Dimecres19-04, A partir de les 16:00h.

Time Takes The Time Time Takes, de GN I MC Guy Nader I Maria Campos (Dimecres 19-04, 19:00h, Mercat de les Flors).

+45, de Sebastian Garcia Ferro (Dimecres 19-04, 20:30h, Mercat de les Flors).

La Partida, de Vero Cendoya (Dijous 20-04, 12:30h, Poliesportiu de les 3 Xemeneies – Poble Sec).

Pots consultar el programa complet aquí.

La inscripció per a professionals es fa a través d’un formulari. La data límit per apuntar-se és el 13 d’abril.

La FID és un projecte col·laboratiu, estructurat d’acord a les necessitats i motivacions del sector de la dansa catalana, que hi ha participat activament. Un grup estable de més de 60 agents, entre els quals hi ha representants d’estructures de referència (Mercat de les Flors, Graner i La Caldera), Festivals (Sismògraf, Temporada Alta, Festival TNT, Festival Salmon), representants de dos associacions de professionals (Associació de Companyies Professionals de la Dansa de Catalunya -ACPDC- i Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya –ApdC-), sales independents (La Poderosa, Antic Teatre, La Visiva, Sala Hiroshima), artistes independents, agents, productors i gestors culturals.