Actualitat

IV RIPOLLESDANSA, Festival internacional de Dansa dels Pirineus

03/07/2015

Del 13 al 19 de juliol Ripoll s’omple de dansa amb el Ripollesdansa, Festival Internacional de Dansa dels Pirineus, organitzat per la creadora Ester Forment, i que enguany arriba a la seva quarta edició.

Amb l’objectiu d’apropar, fer viure i gaudir la dansa, acull tallers de formació amb reconeguts professors internacionals com Shahar Dor i Cristiane Boullosa, enfocats en la improvisació i la performance. En els quals els participants/alumnes podran aprendre i descobrir les seves capacitats a través del moviment, i d’aquesta setmana de convivència en sorgirà una proposta escènica que es mostrarà com a clausura del festival al Claustre de Santa Maria de Ripoll. 

Pel que fa a l’ exhibició, el festival aposta per creadors “inquiets”, ja siguin emergents, o tinguin ja un recorregut en el món de la dansa. Es podran veure companyies com Un sol Traç, No Tchäo, Cia. Dimpro, Agitart, Krego-Martin Dansa. A més, aquest any RIPOLLESDANSA s’estrena amb una presentació de la Fundació MAP de Ripoll, fundació dedicada a persones amb altres capacitats. Totes elles actuaran als capvespres per omplir el pictòric casc antic de Ripoll amb la màgia del moviment.

Ripollesdansa vol teixir ponts entre professionals de la dansa i vocacionals de la dansa, “que no necessàriament han de ser ballarins professionals, però sí, persones que vibren amb la dansa i els agrada explorar nous camins d’expressió”, asseguren. 
 
Més informació: www.ripollesdansa.com