Actualitat

IV Jornada de Mediació Artística. La dansa com a eina d’intervenció social

26/07/2017

Partint de l’experiència prèvia realitzada amb el circ social, el CoNCA i l’APdC enguany proposem una jornada per donar a conèixer els projectes de dansa que treballen la dansa com a eina d’intervenció social.

Es tracta de la IV Jornada de Mediació Artística. La dansa com a eina d’intervenció social, i tindrà lloc el 28 de setembre, de 9 a 14h, a La Caldera (Carrer Eugeni d’Ors 12, Barcelona).

La dansa amb impacte social contribueix a estimular la creativitat i promoure les aptituds socials mitjançant l’ensenyament, l’aprenentatge i el gaudi de la dansa i el moviment, tenint com a principal receptor persones o col·lectius en situació de risc social, entès com una vulnerabilitat que dificulta l’encaix a la societat.

La jornada es proposa presentar aquells projectes al quals poques vegades se’ls dona veu, però que són importants i incideixen de forma positiva tant a les persones o grups als que es dirigeixen com a la ciutadania en general.

Al llarg de la jornada inclourà una mirada completa dels projectes de dansa social que actualment s’estan duent a terme a Catalunya, i es presentaran alguns d’aquest projectes que explicaran les peculiaritats de la seva proposta.

Inscripcions gratuïtes aquí.
Consulta el programa aquí.