Actualitat

IV convocatòria de residències artístiques al Graner

01/08/2013

Període de recepció de projectes:  1 d’agost- 30 setembre 2013

El Graner obre un període de recepció de projectes d’investigació i creació d’aprofundiment del llenguatge del cos i el moviment,  residències artístiques per al període gener-desembre del 2014. Ubicat a la Zona Franca de Barcelona, a l’antiga fàbrica de bombetes Philips (C/Jane Addams 14-16),  és un espai de 1.000 m2 que disposa de 4 sales d’assaig, creació i posada en escena. També disposa d’espais d’oficines i gestió per a l’acollida de projectes de producció així com la resta de serveis necessaris per la creació de propostes coreogràfiques.

El Graner s’inclou dins el Programa Fàbriques de Creació de l’Ajuntament de Barcelona que té com a objectiu donar suport i recolzar la creació a la nostra ciutat. L’Institut de Cultura ha encarregat al Mercat de les Flors la gestió de l’equipament. L’APdC i l’ACPDC formen part de la comissió de seguiment.

Tipologia de projectes: Projectes d’investigació i creació vinculats al llenguatge del cos i les arts del moviment.

Destinataris: Persones físiques, col·lectius, entitats sense ànim de lucre i empreses. Convocatòria internacional.

Candidatures /Documentació a presentar:  Les persones interessades hauran de fer arribar  al GRANER la documentació següent:

·       Currículum de l’artista o companyia + vídeo de la selecció de 3 treballs de creació (pots enviar-nos els enllaços per mail o en format DVD) .

·       Un breu escrit explicant la iniciativa i eixos de treball, així com especificar  nombre d’implicats, col·laboradors i agents de suport, si es el cas, sinopsi del currículum de tots els participants, calendari de treball i espai a concursar (màxim 5 fulls).

Resolució de la convocatòria de residències: 31 d’octubre.

VEURE LA CONVOCATÒRIA