Actualitat

IT Dansa i MAE. Exposició «25 anys d’IT Dansa»

13/10/2023

El vestíbul de l’Institut del Teatre acull a partir del 8 de juny de 2023 l’exposició «25 anys d’IT Dansa», una mostra que commemora el 25è aniversari de la primera actuació oficial de la jove companyia de dansa que va tenir lloc el 17 d’abril de 1998 al Teatre Adrià Gual de Barcelona. 

En aquestes més de dues dècades de trajectòria, per IT Dansa han passat prop de 200 ballarins i ballarines, s’han fet més de 400 actuacions en escenaris nacionals i internacionals i s’han estrenat una quarantena de coreografies, tant de creadors consagrats com de joves talents.

L’exposició, comissariada per la periodista cultural i crítica de dansa Clàudia Brufau, permet conèixer aquestes xifres i moltes d’altres, així com descobrir a través d’una acurada selecció de fotografies, d’un muntatge audiovisual i de diferents panells informatius, com s’ha forjat el model d’IT Dansa des de la seva concepció teòrica a mitjans dels anys 90 fins a l’actualitat.

Horari
Horari de visita de l’exposició: de dilluns a divendres, de 10 a 21 h
Caps de setmana de funció al Teatre Ovidi Montllor o al Teatre Estudi: dissabtes de 18 a 21 h i diumenges de 16.30 a 19 h

Preu
Entrada lliure

Ubicació

Vestíbul de l’Institut del Teatre

Adreça
Pl. Margarida Xirgu, s/n.
08004 Barcelona