Actualitat

Iris Heitzinger i Natalia Jiménez, millors ballarines dels Premios Escenarios de Sevilla

29/01/2014

L’Associació Escenarios de Sevilla, que reuneix els espais de gestió privada de la ciutat, va tancar ahir el  feSt amb el lliurament dels “Premios Escenarios de  Sevilla – Temporada 2012-2013″, un esdeveniment creat per a fomentar el reconeixement i suport al sector de les arts escèniques a la ciutat, i que enguany ha arribat a la seva sisena edició.

En la categoria de Millor espectacle de dansa, Lirio entre espinas de la Cia. Guillermo Weickert va ser el premiat. Competia amb Oye Yoe de Cia. Perros en danza, i Delirium de Cia. Melisa Calero. L’espectacle guardonat també compta amb els premis a Millor direcció (Guillermo Weickert), Millor intèrpret femenina (Natalia Jiménez) i Millor vestuari (Patricia Buffuna) de l’ Asociación Andaluza de Danza (PAD).

Pel que fa als intèrprets, les sòcies de l’APdC Iris Heitzinger i Natalia Jiménez per Lirio entre espinas van rebre el premi a la millor ballarina ex aequo. Estaven nominades amb Lucía Vázquez per Huevos, i Alicia Márquez per Los hilos del tiempo. Heitzinger i Jiménez van ser finalistes dels Premis Dansacat 2012 de l’APdC, per l’espectacle L_entes.

El guardó al millor ballarí va ser per Manuel Cañadas per Oye Yoe. Nominació que va compartir amb Félix Arjona per Lo que toca i Ramón Martínez per Los hilos del tiempo.

Més informació sobre els Premios Escena de Sevilla.