Actualitat

Invasión danza pren els carrers amb les seves corografies

11/12/2008

Invasión Danza vol la teva col·laboració, envia el teu vídeo de danza al carrer. I

nvasión Danza és una iniciativa que pretén promocionar la dansa en el nostre país, per a això proposen l’experiència de fer dansa a espais “públics”, en els quals precisament es sorprengui a nous públics, reclamant un paper actiu i visible en la nostra societat i participant de les possibilitats que els espais urbans poden brindar als artistes i creadors.

D’una banda volen satisfer una curiositat investigadora, que consisteixi bàsicament en poder realitzar el seu treball en nous espais oberts, en contextos inusuals, partint de les peculiaritats urbanístiques i arquitectòniques. I d’un altre aquesta mateixa curiositat investigadora tractarà les possibilitats interactives amb la ciutadania, sense prèvia convocatòria, volen provar el poder visual i estètic que la dansa pugui tenir en un context urbà.

Invasió balla no és només una proposta artística, sinó una veu que es queixa i es pregunta, per quin motiu la dansa en el nostre país no té una identitat pròpia suficientment forta com per a ser reconeguda per si mateixa, i uns espais dedicats a la seva creació, segons explica Invasión Danza.

Invasión Danza vol la col·laboració de tots aquells artistes relacionats amb el món de la dansa, o persones interessades en aquesta inicitaiva. Participa enviant el teu vídeo fins al 31 de desembre.
Trobaràs tota la informació
aquí i podràs veure les prospostes que han enviat fins al moment.