Actualitat

Inscriu la teva proposta artística al catàleg del Departament de Cultura!

23/11/2023

Aquest catàleg servirà per fer difusió d’espectacles d’arts en viu entre els gairebé 400 municipis de fins a 1.000 habitants

Recentment, el Departament de Cultura va convocar un ajut de nova creació per a la programació d’espectacles d’arts en viu de caràcter professional en municipis de fins a 1.000 habitants per al període 2023-2024.

Un cop conclòs el període de sol·licituds ens plau informar-vos que un total de 399 municipis han demanat aquest ajut, un 86 % del total de pobles de menys de 1.000 habitants. Això representa que es podran destinar 1.78 M€ per a la contractació d’espectacles d’arts en viu als municipis més petits de Catalunya.

Tot i que els municipis poden triar lliurament els espectacles a contractar amb aquest nou ajut, des de la Direcció General han posat a la disposició dels municipis beneficiaris un catàleg de propostes artístiques especialment pensades per a les seves característiques. Per tal de poder elaborar aquest catàleg els artistes o les companyies, promotors, etc. poden informar de les seves propostes artístiques en el formulari que trobareu a sota. Amb el conjunt de les propostes que els arribin faran difusió del catàleg entre els municipis beneficiaris de l’ajut.