Actualitat

Informe europeu sobre accessibilitat a les arts escèniques

16/01/2023

L’informe europeu Time to (Really) Act està centrat en l’accessibilitat dels equipaments i festivals escènics per als artistes amb discapacitat. S’està realitzant la recerca dins el projecte Europe Beyond Access, una iniciativa coordinada pel British Council amb l’objectiu d’incrementar l’accessibilitat i la inclusió al teatre i la dansa contemporanis (https://www.disabilityartsinternational.org/europe-beyond-access/).

Us compartim un qüestionari elaborat per a aquesta recerca, i que s’adreça a tot tipus de professionals de les arts escèniques, i especialment aquelles que treballen o col·laboren amb equipaments o festivals d’arts escèniques, en tasques de direcció artística, programació, comissariat, gestió, gerència, producció, etc.

El qüestionari està disponible en castellà, entre d’altres idiomes, i s’hi pot respondre en qualsevol altra llengua. El podeu trobar a https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdQ3j9Mg49XMaKn4Uogl0KZjsbIc_vkFRzlwy5XYeVzCGJ0gg/viewform?pli=1 i s’hi pot respondre fins al proper dia 30 de gener i no requereix més de 10-15 minuts.

Podeu trobar més informació sobre aquesta recerca a https://on-the-move.org/about/our-news/time-really-act-follow-survey