Actualitat

Inauguren un nou centre mèdic de Kieser-Training amb serveis específics per als ballarins

17/06/2008

Un nou centre de la franquícia Kieser-Training obre el 20 de juny al carrer Muntaner 529 de Barcelona. El nou centre de Barcelona serà el primer de la franquícia internacional que oferirà tractament mèdic relacionat amb la dansa. Hi treballarà la doctora Emília Pérez, que ja atén els socis de l’APdC a Eurosport, centre de rehabilitació i medicina de l’esport. Ara, l’associació signarà un nou conveni perquè els associats es puguin beneficiar de les atencions d’aquest nou centre Kieser-Training.

En concret, els socis de l’APdC gaudeixen d’un 20% de descompte en les consultes amb la doctora Pérez a Eurosport i també a Kieser-Training, amb atenció preferent a l’hora de demanar hora. Els serveis que ofereix la doctora són consulta mèdica especialitzada en prevenció i tractament de lesions i alteracions posturals derivades de la pràctica de la dansa, i correcció tècnica i condicionament físic. El descompte és aplicable exclusivament per a consultes de medicina de la dansa, altres sessions o tractaments als centres no estan inclosos.
       
Entre les principals àrees de servei d’Eurosport destaca el tractament de lesions produïdes per la dansa, cursos i orientació tècnica per millorar les condicions físiques, fisioteràpia, reeducació postural, correcció tècnica, cursos i conferències, tallers pràctics de condicionament físic per a la dansa, barra de terra i exercicis amb pilotes, examen mèdic d’aptituds per a la dansa, de forma individual o en grups d’alumnes d’escoles de dansa i interrelació amb altres àrees de salut: osteopatia, dietètica, psicologia, ortopèdia o podologia, entre d’altres.

Pel que fa al mètode de Kieser-Training està basat en  el reforçament de la musculatura, ja que determina la nostra postura, figura i capacitat de rendiment. Els músculs, però, tenen moltes més funcions: protegeixen les articulacions i la columna vertebral, estimulen el metabolisme i afavoreixen la reconstrucció òssia. La força és símbol de qualitat de vida. Kieser Training ofereix la resistència necessària, controlada i dosificada correctament per mantenir una musculatura sana. A partir del 25 de juny, els socis de l’APdC poden gaudir d’una sessió introductòria gratuïta per conèixer el centre, el concepte i com pot ajudar al ballarí. Per demanar hora podeu trucar al telèfon 93 418 47 20 a partir del 20 de juny.