Actualitat

Impulsen un Concurs Internacional de Ballet Clàssic a Sitges

07/08/2009

Impulsat i organitzat per l’Associació Sitges Dance-ballet, durant el mes de novembre es durà a terme el I Concurs Internacional de Ballet Clàssic de Sitges, al seu Centre de disseny  i a l’Auditori de l’Hotel Melià. 

El concurs  té com a objectiu col·laborar en el futur desenvolupament professional dels concursants facilitant-los suport econòmic per a continuar amb les seves carreres professionals en el món de la dansa. Així com fomentar vincles entre els professionals dedicats a l’ensenyament d’aquesta disciplina.

A més, amb aquest esdeveniment biennal, es vol promoure i impulsar l’estudi del ballet donat que proporciona beneficis integrals pel cos i la ment de qui el practica, a l’hora que fomenta la disciplina personal, la concentració, la motivació, la qualitat artística i la capacitat creativa.

La convocatòria està dirigida a estudiants de ballet clàssic amateurs que no pertanyin a companyies de dansa professional, de 15 a 19 anys. I els premis són de 9.000, 6.000 i 3.000 euros, més un temps de suport acadèmic. Els interessats/des es poden inscriure fins al 8 d’Octubre.

El  8 de novembre, se celebrarà la final a l’ Auditori Melià Sitges, amb l’actuació de: Tamara Rojo, Rómel Frómeta, Lienz Chang, Fernanda Oliveira, Jesús Pastor, Tomomi Sato i Víctor Zarallo, entre d’altres primeres figures de companyies d’àmbit internacional.

Veure tots els detalls de la convocatòria i a www.balletsitges.com.