Actualitat

Impuls[D], un nou impuls pels creadors emergents al SAT

04/01/2011

Quatre companyies catalanes s’uneixen per donar a conèixer el treball coreogràfic d’alguns dels seus ballarins. La primera ocasió per veure’n el programa serà els dies 14, 15 i 16 de gener al SAT! Teatre de Barcelona.

Impuls[D] és el nom de la proposta, posada en marxa pel SAT! junt a tres teatres de Catalunya i les seves companyies de dansa residents. Ballarins de Cobosmika, Trànsit Dansa, Bebeto Cidra i Thomas Noone Dance podran exhibir les seves peces coreogràfiques als teatres on cadascuna resideix.

El programa esta format per les següents propostes: Breve ensayo sobre la nada, un solo d’Iris Heitzinger, ballarina de Bebeto Cidra; uKeNage, duet de Laura Vilar i Iker Arrue, ballarins de Cobosmika, inspirat en la tècnica de l’aikido; A Polo 12 de Reinaldo Ribeiro i Sol Vázquez, membres de Trànsit Dansa, un duet que parteix d’un poema de l’argentí Oliverio Girondo; i Muérete mucho de Horne Horneman i Alba Barral, ambdós ballarins de Thomas Noone Dance que indaguen sobre alguns aspectes relacionats amb la mort a través d’aquesta peça.

Impuls[D] proposa treballar en xarxa i incentivar a una nova generació de creadors.

+ info