Actualitat

Important! Canvis en el sistema per accedir als entrenaments de clàssic i contemporani

18/04/2023

Des de la comissió d’entrenaments estem treballant per millorar i optimitzar el servei. Esteu atentes a les novetats que us esmentem a continuació:

A partir de dilluns vinent tornem al sistema que teníem abans de la pandèmia i ja no farà falta tenir reserva per accedir als entrenaments de clàssic i contemporani. Deixarem d’emprar la plataforma Eventbrite i l’accés es farà per ordre d’arribada, fins a completar l’aforament. Preguem màxima puntualitat, ja que es tancarà l’accés passats 5 minuts de l’inici de la sessió. Per tant, aquest dijous ja no s’obriran més places a la plataforma de reserves Evetbrite.

Des de la comissió també estem treballant per ampliar l’oferta d’entrenaments més enllà del nucli de Barcelona, i oferir aquest servei al territori. Per aquest motiu, el curs vinent obrirem una altra línia de sessions de contemporani a Celrà. Aviat rebreu més informació al respecte.

Per acabar, us informem que volem aplicar modificacions per millorar el funcionament dels entrenaments de clàssic, i per això aviat us farem arribar una enquesta per debatre quins espais i horaris són els més idonis.

Us recordem que podeu acompanyar-nos en aquestes trobades per debatre i decidir sobre el funcionament del servei d’entrenaments. Trobeu més info aquí.