Actualitat

IIa edició Espai de Carrer, plataforma d’exhibició i contractació per a les arts de carrer

01/02/2016

Espai de Carrer és la jornada per a la contractació d’espectacles d’arts de carrer que tindrà lloc al Cubic de Viladecans dimarts 16 de febrer de 2016. Companyies i artistes professionals presentaran espectacles de qualsevol gènere (teatre, dansa, circ, instal·lacions, titelles, musical, clown, etc.) que han estat creats per ser representants en l’espai públic, prioritzant aquells espectacles que no s’hagin estrenat o hagin estat poc representats a Catalunya.

Espai de Carrer té l’objectiu de fomentar la contractació d’espectacles de carrer en circuits com ara les festes majors, i connectar companyies, tècnics municipals i programadors. Els tècnics municipals i programadors que hi assisteixin podran veure en un matí de 12 espectacles d’una durada aproximada de 35 minuts cadascun. Tots els espectacles presentats a Espai de Carrer estaran disponibles per tal que els tècnics municipals puguin contractar les companyies en condicions beneficioses per a les dues parts.

Espai de Carrer està organitzat pel Departament de Cultura de la Generalitat mitjançant l’Àrea de Mercats de l’Institut de les Empreses Culturals (ICEC), l’Ajuntament de Viladecans, Catalunya Creativa i el Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer Al Carrer de Viladecans, amb la col·laboració de l’àrea de cultura de la Diputació de Barcelona. Compta amb el suport de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), l’Associació Professional de Teatre Per A Tots Públics (TTP), l’Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC) i l’Associació de Companyies Professionals de Dansa de Catalunya (ACPDC), i la complicitat de la Plataforma d’Arts de Carrer.

+ info a: http://www.espaidecarrer.cat/