Actualitat

II Jornades Pedagògiques de Dansa Espanyola a l’Institut del Teatre

16/11/2016

El Conservatori Superior de Dansa (CSD) de l’Institut del Teatre organitza el 18 i 19 de novembre les II Jornades Pedagògiques en Dansa Espanyola adreçades a professionals, ex-alumnes i docents, amb l’objectiu d’ampliar el coneixement del treball en dansa estilitzada, conèixer la metodologia de treball del professor convidat i impulsar així la formació en dansa espanyola.

Per aquesta segona edició, el CSD compta amb l’Antonio Márquez (Sevilla, 1963), coreògraf, ballari i director de dansa espanyola, com a professor convidat.

Antonio Márquez és una de les figures més sòlides del clàssic espanyol. Després d’una brillant carrera com a primer ballarí al Ballet Nacional de España va fundar la seva pròpia companyia i ha estat guardonat amb diversos premis com el Premi Nureyev (1997) atorgat per la crítica italiana, el Premi a l’Artista més Valorat (2001), rebut també a Itàlia i el Primer Premi del Festival Internacional de Dansa de Jerez (2003).  

Les classes de les II Jornades Pedagògiques de Dansa Espanyola es duran a terme el 18 i 19 de novembre de 10.00 a 14.00 i estan distribuïdes amb una part pràctica i una altre d’anàlisis, reflexió i debat.

Les jornades són gratuites, només s’ha de pagar una assegurança obligatòria.

Per inscriure’s, contactar amb lloretrm@institutdelteatre.cat