Actualitat

II Edició del Festival Internacional de Dansa i Performance de Ripoll

28/05/2013

Ripoll s’omplirà de dansa del 16 al 21 de juliol amb el Festival Internacional de Dansa i Performance RipollesDansa. El festival, que arriba a la seva segona edició, té l’objectiu d’apropar, conèixer, viure, sentir, gaudir la dansa, la performance, la improvisació i la composició instantània.

Reunirà a professionals de la dansa a nivell nacional i internacional, de diferents formacions i diferents tècniques per enriquir i transmetre el coneixement de la Dansa i la Improvisació en el moviment i l’escena, la creació estètica de propostes artístiques. Enguany els tallers estaran dirigits a tots els públics: professionals, estudiants, curiosos,…

Aquest festival és una iniciativa de la creadora Ester Forment qui després de recórrer part d’Europa amb el projecte-experiment Dance to meet you, que esdevingué a Barcelona, Sevilla, Praga, Saint-Agréve i Paris, i impulsada pel desig de compartir i viatjar, va decidir “obrir aquest projecte al món i fer-lo créixer d’una manera senzilla, honesta i humil, per poder-nos enriquir entre tots de l’experiència de la dansa, el moviment i la composició instantània”.

Els socis i sòcies de l’APdC tenen un 10% de descompte.

Més informació sobre RipollesDansa