Actualitat

II Edició del Festival Claca a Llançà

10/07/2013

Després de l’ èxit del 2012, el Festival Claca torna aquest any a Llançà celebrant la seva II edició. Serà els dies  12, 13 i 14 de juliol, i oferirà espectacles de circ, dansa i música, tallers i teatre a l’ aire lliure, i de franc.

En aquesta segona edició el festival reafirma els seus objectius: descontextualitzar les arts escèniques del seu entorn habitual i apropar-les a nous públics; tots els espectacles gratuïts; propostes interdisciplinàries, circ, dansa, teatre, música i tallers d’arts escèniques on el públic pugui crear i experimentar; i propostes dirigides a tot tipus de públic.

El Festival presenta companyies amb una trajectòria artística consolidada però, al mateix temps, vol donar suport als creadors emergents  i ser una plataforma de creativitat i talent. És per aquest motiu que enguany s’ha obert una convocatòria pels artistes i companyies emergents perquè presentessin les seves propostes escèniques. La programació de dansa comptarà amb la Cia. La Fresca, de dansa aèria, i la Cia. Mal Pelo.Veure la programació.

Pel que fa als tallers cal destacar el Taller de dansa intergeneracional a càrrec de Toni Jodar, que tindrà lloc diumenge 14 de juliol a les 18 i a les 19.30h. + info sobre el taller