Actualitat

II Edició del Festival Àrtic a Sant Cugat i a Vilanova

28/10/2008

Del 27 al 30 de novembre

La II Edició d’ Àrtic, Festival de Dansa i de les Arts en Moviment, amplia la seva programació amb més companyies, espectacles i tallers (Erre que Erre, Iu&Sophie, Nats Nus, Marta Carrasco, Cia Estilo, entre altres) i amb la participació d’un nou municipi, Vilanova del Vallès.

Àrtic 2008 tindrà lloc al Teatre la Unió de Sant Cugat i al Centre Cultural de Vilanova del Vallès, del 27 al 30 de novembre. La inauguració serà a càrrec de la companyia Thomas Noone Dance amb l’espectacle Four, i durant aquests quatre dies hi tindran cabuda espectacles de dansa contemporània, teatre-dansa, hip-hop, danses tradicionals,…, així com cursos, tallers, jornades de debat, trobades entre artistes i públic.

Àrtic es va inaugurar el novembre del 2007 al Teatre la Unió de Sant Cugat del Vallès amb la presència de companyies i artistes com Pepe Hevia, Rythm & Dance Sweden, Búbulus o ColorDansa (Mudith Grau). El festival va sorgir per retre un homenatge als artistes del moviment, recolzant diferents tendències i estils sovint difícils de programar al nostre país. També va néixer amb la voluntat que s’anés constituint com una mostra on hi participin la major part de municipis dels voltants de Barcelona. L’objectiu d’anar més enllà de la capital és oferir un petit circuit d’actuacions als artistes i donar continuïtat al seu treball, alhora que consolidar una oferta cultural a altres poblacions i apropar als ciutadans obres artístiques.