Actualitat

II Edició de l’International Performing Arts Meeting

03/07/2014

Del 8 al 10 de juliol tindrà lloc l’ l’International Performing Arts Meeting (IPAM) en el marc del Festival Grec. Programadors i productors d’arreu del món participaran en la segona edició d’aquesta trobada, adreçada a generar projectes d’exhibició i producció i a intercanviar idees i punts de vista, sempre amb l’objectiu de facilitar la circulació d’espectacles produïts a Catalunya i de propiciar la col•laboració d’artistes catalans amb creadors internacionals. 

La Finestra per a la Internacionalització de la Dansa -organitzada per diversos agents dels sector, entre ells l’APdC- mostrarà un programa dissenyat per professionals de la dansa enfocat a la creació local i també a les propostes llatinoamericanes. Països com Mèxic, Brasil, Xile o Uruguai enguany seran els convidats a presentar projectes de coproducció nacionals i internacionals.

Els artistes que participaran a les taules de treball amb festivals i programadors són:
AIMAR PEREZ GALI, CRISTINA BLANCO, BEA FERNANDEZ, EL CONDE DE TORREFIEL, MARIA CABEZA DE VACA (SEVILLA), AYARA HERNANDEZ (URUGUAY), PABLO ESBERT (MADRID), JAVIERA PEÓN VEIGA (CHILE), DIANA BAYARDO (MÈXIC), TOMAS ARAGAY, MICHELLE MOURA (BRASIL), LUCIA RUSSO & MARCELA LEVI (ARGENTINA-BRASIL), CARME TORRENT, GUY NADER & MARIA CAMPOS, ROSER LÓPEZ ESPINOSA, MAGDALENA BREZZO (MÈXIC), VIRGINIA AMARILLA (MÈXIC), ÀNGELS MARGARIT, THOMAS NOONE, GROUP LA BOLSA & THOMAS HAUERT, FRANCISCA MORAND, RAQUEL GUALTERO, BIG BOUNCERS, LISA GILARDINO / ALESSANDRO SCIARRONI, TOMEO VERGES, JORDI CORTÉS, VERO CENDOYA, NAO ALBET & MARCEL BORRÀS, SABINE DAHRENDORF, SOL PICO, MAL PELO, ANIMAL RELIGION, RUEMANIAK – POLAROISKA (PAÍS BASC), PERE FAURA, JOAO LIMA, MAR GÓMEZ, SEBASTIÁN GARCIA FERRO.

Dimarts 8 de juliol de 23 a 24h hi haurà una copa oberta a tot el sector al Graner

Veure el programa complert

Followdance

A més a més, s’ha creat el web www.followdance.com, una finestra per a la Internacionalització de la dansa catalana, promoguda pel sector de les arts del moviment, on es poden veure projectes i artistes amb produccions per al 2015. 

Come&See
D’altra banda, del 10 al 12 de juliol tindrà lloc la cinquena edició del Come & See –el Mercat Internacional d’Arts Escèniques de Catalunya organitzat per Ciatre– oferirà una tria d’espectacles de sala i d’exterior, a més de projectes en creació i sessions de diferents formats amb exhibicions i presentacions a càrrec de les companyies de teatre més reconegudes de casa nostra. Més informació