Actualitat

I Jornada TACArt: tecnologia digital i educació artística

01/03/2017

El dia 18 de març de 2017 es celebrarà la primera edició de la Jornada TACArt, dedicada a l’intercanvi d’experiències d’educació artística: visual i plàstica, música i dansa, amb l’ús de tecnologia dins el món educatiu. Un jornada organitzada pel Departament d’Ensenyament  de la Generalitat de Catalunya i la Universitat de Lleida.

TACArt recull l’interès creixent dins la societat a l’entorn de les didàctiques que aporten noves aproximacions metodològiques a l’àmbit educatiu. En els nostres dies els processos d’ensenyament i aprenentatge han trencat els límits de les àrees i han esdevingut processos complexos on hi intervenen didàctiques que integren continguts i que donen resposta a la complexitat de l’entorn. En aquest context i en el marc de l’educació, la jornada TACArt proposa  alternatives metodològiques  i recursos educatius per aproximar el fet artístic, el patrimoni  i els bens culturals fent ús de les TAC.

La trobada està especialment adreçada a mestres de primària, professorat de secundària i ensenyaments artístics, però també està oberta a altres professionals interessats en la temàtica. El període per a inscriure’s finalitza el 6 de març.

Veure el programa de la Jornada, Incripcions,…