Actualitat

I Congrés Internacional d’Investigació de la Dansa

16/02/2009

El I Congrés Internacional d’Investigació de la Dansa tindrà lloc del 15 al 19 de juliol de 2009 a Màlaga. Organitzat per CID-UNESCO, la Delegació CID-UNESCO Espanya, i la Secció Oficial CID Màlaga, en col·laboració amb el MCU, Excm. Ayuntamiento de Málaga, UMA, ESAD, ISCD, i CSDM, el congrés acollirà conferències, presentacions, projeccions audiovisuals, exposicions, classes magistrals i presentacions escèniques, entre altres activitats.

PROGRAMA GENERAL:

CONFERÈNCIES I PRESENTACIONS
Conferències, Taules Rodones, Debats, Comunicacions, Pòsters i Presentacions de textos originals  obre investigacions científiques, programes educatius i d’acció social a través de la Dansa de les  diverses Àrees Científiques aplicades a la Dansa: Etnografia, Sociologia, Coreologia, Psicologia, Dret, Informàtica, Medicina, Història i Antropologia de la Dansa, entre unes altres. Les Conferències es desenvoluparan de forma simultània en 2/3 Sales de Conferències.

PROJECCIONS AUDIOVISUALS
Projeccions audiovisuals de Programes Educatius, Projectes d’Acció Soci-Cultural, Coreografia, Tècniques d’Execució i Docència, Creacions Escèniques, etc.

EXPOSICIONS
Exposicions i Mostres d’obres artístiques, utensilis, indumentària, caracterització, equipaments tècnics, i altres manifestacions de tots els tipus i especificitats de la Dansa en el món.

CLASSES MAGISTRALS
Classes Magistrals de tots els tipus, gèneres, orígens i especialitats de Dansa.

PRESENTACIONS ESCÈNIQUES
Presentació de projectes, creacions i espectacles. Demostracions, exhibicions, i representacions escèniques.

VISITES CULTURALS I ARTÍSTIQUES
Visites a llocs d’especial interès a l’àmbit, en l’entorn del país i ciutat amfitrions del Congrés (conservatoris/escoles, museus, teatres, universitats, centres coreogràfics, centres de documentació, etc.)

ESDEVENIMENTS PARTICIPATIUS
Proposta d’esdeveniments participatius opcionals (fora de Programa) amb Música i Dansa propis al país i ciutat triada per a la celebració del Congrés.

* Els idiomes oficials del Congrés seran l’anglès (idioma oficial del CID-UNESCO) i l’espanyol.

Pots enviar la teva sol·licitud de preinscripció al correu electrònic: info@consejointernacionaldeladanza.es per a posteriorment formalitzar la matriculació i l’enviament de ponències, treballs d’investigació, pòsters, comunicacions, obres escèniques, classes magistrals, audiovisuals i exposicions a partir del dia 1 de març de 2009.

Trobaràs més informació aquí .