Actualitat

Hem sortejat 8 entrades dobles per al Festival Choreoscope!

15/10/2019
Choreoscope, el Festival Internacional de Cinema de Dansa de Barcelona, celebrarà 7 anys de cinema de dansa del 15 al 20 d’octubre.
Enguany ha preparat una programació més diversa i amb més estrenes que mai: En total, el festival projectarà 48 curts, 2 documentals, 2 sèries i un llargmetratge. Comptarà amb diverses seus: la Filmoteca de Catalunya, el Cinema Maldà i la plataforma Filmin com a seu virtual del festival.
L’APdC ha sortejat entrades per a diferents sessions:
  • 2 entrades dobles per a la inauguració, amb el documental De rodillas corazón, sobre la Sol Picó, dimarts 15 d’octubre a les 20h a la Filmoteca de Catalunya. Guanyadores: Gemma Lopez Perez i Aina Bujosa.
  • 2 entrades dobles per a la sessió Selecció Oficial Deesses, dijous 17 d’octubre a les 19h, a la Filmoteca de Catalunya. Guanyadores: Montserrat Iranzo Domingo i Consuelo Cerda Monje.
  • 2 entrades dobles per a la sessió Selecció Oficial Connexions, divendres 18 d’octubre, a les 19h, als Cinemes Maldà. Guanyadores: Mireia serra carrera i Paula Benavente Ibáñez
  • 2 entrades dobles per a The Heart Dances, divendres 18 d’octubre a les 22h, a la Filmoteca de Catalunya. Guanyadores: Carlota Franco Lizana i Sara Planas.
Per a entrar al sorteig calia ser soci o sòcia de l’APdC, o amic/amiga de la Dansa de l’APdC, i omplir un formulari abans del dilluns 14 d’octubre a les 12h, indicant a quina sessió es volia assistir. Només es podia escollir una opció. Entre tots els interessats i interessades s’ha fet un sorteig per sessió  a través de sortea2.com.
NOTA: Els socis i sòcies de l’APdC, així com els amics i amigues de la Dansa, tenen 1 euro de descompte per les entrades de qualsevol sessió de Choreoscope, presentant el carnet a les taquilles.