Actualitat

Guy Nader entre els guanyadors de 15MASDANZA

16/11/2010

El XV Festival Internacional de Danza Contemporánea de Canarias, Masdanza ja té guanyadors. Rush, la peça dels participants del Regne Unit han aconseguit el primer premi del Certamen Coreogràfic “per la força, l’energia i la tècnica de dues dones i un home a l’escenari escenificant a tres passatgers casuals en un tren que ha conquistat al Jurat”. Aquest guardó està dotat amb 6.000 euros, mentre que el segon i tercer guardó d’aquesta modalitat, valorats en 3.000 i 4.000 euros, van recaure en participants d’Itàlia i Hongria, respectivament, sent el premi del públic, de 1.000 euros, per a una fantasia interpretada per un grup de ballarins coreans.

“Innovació, creativitat i la bellesa de la simplicitat” van ser els senyals d’identitat de la peça Where the things hide, interpretada pel libanès afincat a Barcelona Guy Nader, peça que va resultar guanyadora del primer premi del certamen de solos.

El segon premi d’aquesta modalitat va recaure en un peça japonesa i amb el tercer es va guardonar el treball realitzat per un francès resident a Regne Unit, mentre que el premi del públic va ser per a un participant d’Hongria.
.
Més informació: www.masdanza.com