Actualitat

Guy Nader donarà les classes tècniques per a professionals APdC-La Caldera al març

16/02/2012

Del  2 al 30 de març, les classes tècniques per a professionals que organitza l’APdC i la Caldera, estaran a càrrec del ballarí i coreògraf Guy Nader. Les classes seran dilluns, dimecres i divendres, de 9:30 a 11h a La Caldera (Torrent d’en Vidalet, 43), i el preu per als socis de l’APdC és de 4€ per classe, comprant el val de 5 classes que costa 20€ (i caduca el 31 de desembre), o bé 5€ la classe solta.

Guy Nader (Beirut) artista resident a Barcelona. Des de 2006 crea el seu propi treball i col·labora com a intèrpret amb altres companyies i artistes. La seva primera producció “Akala” va ser creada el 2006 a Beirut. El 2009 crea “Btwin Barcelona Beirut” espectacle convidat per l’obertura del Arab Dance Platform al Festival BIPOD 2009 – Beirut International Platform of Dance. El 2010 crea el sol “Where The Things Hide” que rep el primer premi de la categoria de Sols a Masdanza 2010 – Festival Internacional de Dansa Contemporània de Canàries. Ha treballat amb la companyia Bebeto Cidra, La Intrusa Dansa, Iliacán, amb maqamat Theatre Dance Company, Arcinolether Company, Puppets Lebanese Theatre, entre d’altres. Ha estudiat teatre a l’Institut de Belles Arts a la Universitat Libanesa a Beirut i va continuar amb un màster a l’Escola de Teatre Físic Moveo a Barcelona. 

Sobre la classe “Fall and Roll” …
La classe utilitza patrons simples de moviment que involucren la respiració, la  velocitat i l’ alliberament d’energia en tot el cos per tal d’activar la relació entre el centre i les extremitats, entrant i sortint de terra de manera eficient mantenint un centre baix i fort. Hi ha un enfocament en l’estructura òssia i les articulacionsque ajudarà a millorar la percepció física i l’estat d’alerta, explorant les principalslleis de la física: la cohesió i l’expansió, elements del mètode flying low. Combinat amb principisbàsics de l’art marcial que es basa en una potència física, habilitat i precisiói estudiarem lesdiverses maneres de rodar en totes les direccions, caure i aixecar amb fluïdesai rapidesa. “Fall and Roll”. També farem un treball en parella per explorar i escoltar els diferents nivells d’energia i temperamentsa través de donar pes i rebre, empènyeri tirar, grimpar i saltar, manipular.


Recordeu que els vals s’adquireixen a la Caldera. Per qualsevol dubte ens podeu escriure a: projectes@dansacat.org.