Actualitat

Gustavo Lesgart donarà les classes tècniques per a professionals APdC-La Caldera al novembre

21/10/2010

Del proper 3 de novembre i fins el 31 de desembre, les classes tècniques per a professionals, que organitza l’APdC i la Caldera, estaran a càrrec del ballarí, corògraf i professor Gustavo Lesgart. Les classes seran dilluns, dimecres i divendres, de 9:30 a 11h a La Caldera (Torrent d’en Vidalet, 43), i el preu per als socis de l’APdC és de 4€ per classe, comprant el val de 5 classes que costa 20€ (i caduca el 31 de desembre), o bé 5€ la classe solta.

GUSTAVO LESGART (Rosario, Argentina)
Coreògraf, ballarí i professor de dansa. Des de 1994 dirigeix els seus projectes coreogràfics presentant-los en importants festivals de Llatinoamèrica i Europa.

També ha realitzat treballs coreogràfics amb Julio Bocca/Ballet Argentí; Ballet Contemporani del Teatro San Martín, Ballet del Instituto Universitario Nacional de las Artes (Buenos Aires); Musikteatrett i Trondheim (Noruega), i ha col·laborat com a actor i ballarí convidat amb prestigiosos grups argentins.
S’ha format en tècniques de Nova Dansa i Improvisació a Europa i els Estats Units amb David Zambrano, Kirstie Simson i Jeremy Nelson, entre d’altres.

El 2000 rep la beca de l’European Cultural Comission per realitzar estudis de postgrau en P.A.R.T.S. (Bèlgica) sota la direcció d’Anne Teresa de Keersmaeker (Rosas). Ha impartit tallers de dansa contemporània i improvisació a Estats Units, Espanya, Noruega, Argentina, Xile, el Paraguai i el Brasil. Actualment resdeix a Espanya on ha col·laborat amb els coreògrafs Nigel Charnock, Alexis Eupierre i Àngels Margarit.