Actualitat

Guanyadors d’una entrada doble per a veure ‘XX’ d’Increpación Danza a l’Espai Dansat

08/09/2014


L’APdC ha sortejat 2 entrades dobles per a veure XX de la Cia. Increpación Danza, divendres 12 de setembre a les 20.30h a l’Espai Dansat!
Entre tots els interessats hem fet un sorteig a través de sorte2.com i els guanyadors són:

 -Junyi Sun
 -Mariona Castells

Els guanyadors podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles de l’Espai Dansat! (SAT!) (C/ Neopàtria 54, Barcelona). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle

Increpación Danza va néixer al segle XX, porten XX anys ballant i els cromosomes de les intèrprets són tots XX. Aquesta és una festa d’aniversari on la dansa és el regal i les dones aixequen les copes.

L’any 1993 Montse Sánchez i Ramón Baeza van començar a treballar en la renovació del llenguatge del flamenc, contaminant-lo amb elements coreogràfics propis de la dansa contemporània. Ara miren enrere per recordar vint anys de carrera durant els quals la companyia ha ballat en femení.

XX es podrà veure a l’Espai Dansat els dies 12, 13 i 14 setembre (Dv. 20:30h / Ds. 20:30h / Dg. 19h).  Preu normal: 15,50€. Els socis de l’APdC poden comprar 2 entrades a 7€  (+0,50 despeses gestió). Els amics de la Dansa tenen un 25% de descompte.
http://www.youtube.com/watch?v=Xqfx2yCUVBY