Actualitat

Guanyadors d’una entrada doble per a veure la Thomas Noone Dance a l’Espai Dansat

18/11/2014

L’APdC ha sortejat  2 entrades dobles per a veure  “Watch Me, As if I & Brutal Love Poems” de la Thomas Noone Dance, divendres 21 de novembre a les 20.30h a l’Espai Dansat!

D’entre tots els socis i Amics de la Dansa interessats i interessades hem fet un sorteig a través de sorte2.com i els guanyadors són:

Eduard Lacueva Arnal (soci de l’APdC)
Francisco Molinero Ruiz (Amic de la dansa)

Els guanyadors podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles de l’Espai Dansat! (SAT!) (C/ Neopàtria 54, Barcelona). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle

Watch Me
és un duo que parla de l’amor i que posa l’accent en la mirada i percepció que té l’espectador.
A As If I Thomas Noone elabora una coreografia per a un sol ballarí, per a ell, i parla de la relació entre el coreògraf i l’intèrpret des de la seva doble mirada.

Brutal Love Poems és una investigació abstracta que evoca un estat emocional. Una proposta que provoca i sedueix en un espectacle tan accessible com rigorós.

Coreògraf: Thomas Noone / Ajudant de direcció: Nuria Martínez / Intèrprets: Alba Barral, Jerónimo Forteza, Javier G. Arozena, Karolina Szymura / Música: Hildur Gudnadottir, Anna Subirana, Joan Saura, Jim Pinchen.