Actualitat

Guanyadors dels Premis MasDanza 2009

28/10/2009

S’han donat a conèixer els guanyadors dels Premis MasDanza 2009, en el marc de la XIV Edició del Festival Internacional de Dansa Contemporània de Canàries (17-24 d’octubre). Els guanyadors del Certamen coreogràfic -premi dotat amb 6.000€- han estat Juan Juan Sun, Di Sha Zhang i Xiao He Liu, de Xina, amb la seva peça Three Points. El jurat del Certamen ha valorat també el treball de la companyia Maki Tabata, del Japó, que ha guanyat el segon premi amb The Dramatic. El tercer lloc, ha estat per la companyia hongaresa The Gabor Goda amb la seva peça Waiting for myself.

Pel que fa als guanyadors del Certamen de Solos, l’italià Fabrizio Favale s’ha fet amb el primer premi -4.000€- per Il Gioco del Gregge di Capre; el segon ha estat per la francesa Anne Nguyen amb Square root, i el tercer per l’espanyola Teresa Lorenzo amb Llámalo como quieras. Una altra espanyola també ha vist reconegut el seu treball, es tracta de la valenciana Mónica Cervantes que ha rebut el primer premi – de 1.500€- com a Millor intèrpret amb Pure Pleasure.

El públic també ha tingut veu i vot en aquest Certamen. El premi del públic al Millor Solo ha estat per l’italià Piergiorgio Milano amb Denti, i el premi del públic a la Millor Coreografia se l’ha endut el macedoni Igor Kirov amb Temp…N.

El jurat dels dos certàmens ha estat format per l’holandesa Anita Van Dolen, la catalana Judit Bombardó, el finlandès Harri Kuorelahti, el coreà Jong-Lee i el canari Oscar Millares.

Pel que fa al campionat nacional Masdanza de Break-Dance, ha comptat amb la participació de 26 parelles, i han resultat guanyadors els granadins Eliu i Xak, rebent una dotació de 1500 euros.

Més informació a: www.masdanza.com/spanish