Actualitat

Guanyadors del X Certamen Internacional de coreografia Burgos- Nova York

08/08/2011

Del 27 al 29 de juliol va tenir lloc la X Edició del Centamen Internacional de coreografia Burgos- Nova York. En la categoria de dansa moderna, la coreografia ¿Hasta dónde..?, de Sharon Fridman (Israel), se’n va endur el primer premi, dotat amb 9.000 euros, i el premi especial del públic. El segon premi, dotat amb 6.000 euros, va ser per la coreografia Gare du Midi, de la catalana Miryam Mariblanca. El també català Francesc Fernández es va fer amb el tercer premi (premi fundació autor SGAE), dotat amb 2.500 euros, amb la coreografia Now.

El premi a la millor interpretació, dotat amb 1.500 euros va ser per  Antonio Ruz a la coreografia Ignoto. El premi  L’Estruch va recaure en els coreògrafs Anna Borrás i Daniel Navarro, i  Rocío Baena (Madame Machine).

En la categoria de dansa vertical, el premi, dotat amb 6.000 euros, va recaure en  la companyia Sacude, dirigida per Samuel Martín, per la peça Tugiro.  Pel que fa al Hip-Hop, Fade Beat de Mark Rovira  es va fer amb el primer premi, de 1.000 euros.

Veure la resta de premis