Actualitat

Guanyadors del sorteig d’invitacions pel documental “Dancing Dreams (Aprenent amb Pina Bausch)”

05/08/2011

Com ja us vam explicar els Cinemes Girona de Barcelona ofereixen 10 invitacions (individuals) per als socis i sòcies de l’APdC, per a veure  el documental Dancing Dreams (Aprenent amb Pina Bausch) entre els dies 2 i l’11 de setembre.

La setmana passada es va obrir un sorteig. Els participants havien de tenir la seva fitxa omplerta al directori de professionals de l’APdC i contestar correctament a una pregunta: Quin any es va estrenar la primera versió de Kontakthof de Pina Bausch? (1978). També es van sortejar dues invitacions entre les persones que han omplert i actualitzat el directori darrerament.

Els guanyadors i guanyadores són:

Helena Pellicer
Hector Manzanares
Amèlia Boluda
Xevi Dorca
Maite Marcos
Roser López Espinosa
Montserrat Iranzo i Domingo
Montserrat Ismael i Biosca
Ester Forment
Paola Zadra

Per a recollir la vostra invitació heu de trucar al cinema: 93 118 45 31, amb anticipació. Recordeu que la invitació és vàlida del 2 a l’ 11 de setembre, per a qualsevol sessió. Podeu comprar una entrada per un acompanyant al preu especial de 5,5€, caldrà que ho especifiqueu en la vostra trucada i que presenteu el carnet de soci/a a les taquilles del cinema el dia que hi aneu.


Sobre el documental…
L’any 2008, sota l’atenta mirada de la càmera d’Anne Linsel i Rainer Hoffmann, quaranta joves -dels quals gran part no havia ballat mai- assagen a la companyia de Pina Bausch una moderna versió de l’espectacle Kontakthof – que es va poder veure la temporada passada al Mercat de les Flors-. Els pensaments dels joves sobre la feina, la família, la seva personalitat o els primers amors van madurant al mateix ritme que els assajos, configurant un retrat actual de la joventut alemanya.

La presència discreta i afectuosa de Pina Bausch il·lumina algunes seqüències de ,la pel·lícula que té valor testimonial i inclou la darrera entrevista amb aquesta prestigiosa ballarina i coreògrafa.

Dancing Dreams es podrà veure del 2 al 30 de setembre, i els socis de l’APdC podran comprar entrades a un preu especial: 5,5€. Només cal que presenteu el carnet de l’APdC a les taquilles dels Cinemes Girona  (c/Girona 175 Barcelona). Les entrades estaran disponibles a partir del 29 de juliol. La primera setmana els passis seran a les següents hores: 17.00h, 18.45h, 20.30h i 22.15h. Trobareu tots els horaris al web del cinema.

Els dies 3, 4, 10, 11, 17 i 18 de setembre, Ada Gonzalez i Oriol Figuerola -dos joves ballarins del Centre de Dansa de Catalunya– oferiran una breu representació de dansa:Tracing Astor amb música d’ Astor Piazzola, i coreografia de Roser Muñoz. Serà abans dels passis de les 18.45h.
Llegir més sobre el documental

http://www.youtube.com/watch?v=3s1tfzsQs3M