Actualitat

Guanyadors de les entrades per a “For ever and a day” (Cia.Mar Gómez) i “LaLolaBalla” (Cia. La Mandarina)

24/10/2013

L’APdC ha sortejat 2 entrades dobles per a veure  For ever and a day de la Cia. Mar Gómez (divendres 25 a les 20:30h), i una entrada familiar (2 adults + 2 nens) per a l’espectacle LaLolaBalla de la Cia. La Mandarina (diumenge 27 a les 12h), a l’Espai Dansat!

Entre tots els interessats hem fet un sorteig a través de sorte2.com i els guanyadors són:

For ever and a day

-Selene Martínez Giron
-Laura Sala Alamillo

LaLolaBalla
-Davínia Descals Piña

Els guanyadors podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles de l’Espai Dansat! (C/ Neopàtria 54, Barcelona). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC o el d’Amic de la Dansa.

Sobre els espectacles…
For ever and a day Cia. Mar Gómez
Quan l’amor és infinit, fins i tot l’eternitat pot semblar breu i els enamorats sempre desitgen sumar un dia més. For ever and a day parteix d’aquesta idea sublim, però la impregna de realitat mentre se’n riu pel camí, presentant una metàfora de l’amor etern en la seva versió més terrenal i quotidiana: l’amor conjugal.

La Cia Mar Gómez balla una altra de les seves històries amb sentit de l’humor, però, aquesta vegada amb la peculiaritat que es dirigeix a un públic exclusivament adult, un públic amb qui es pot prendre la llibertat d’abordar, amb un pèl de malícia, determinats temes de l’experiència humana que poc tenen a veure amb la innocència: la intimitat, el sexe, la frustració, la convivència o l’amor conjugal.
http://www.youtube.com/watch?v=gugtcLwWkxc&feature=c4-overview-vl&list=PLf9kCiJ5VvibWYyv1l9dpf8siWTp5LHkB
LaLolaBallaCia. La Mandarina
Permet que uns quants nens i nenes pugin a l’escenari a participar
LaLolaBalla és un espectacle de dansa interactiu on el públic mira i balla de la mà de la Lola, un personatge virtual que proposa als nens i nenes un viatge pel seu dia a dia, amb accions quotidianes i jocs relacionats amb la dansa que podran recordar i representar en el seu entorn habitual.

“El meu cap és una petita caixa de música que transforma el meu dia a dia en dansa. Ballo des que em desperto fins que vaig a dormir. Jo ho ballo tot! I a vosaltres, us ve de gust ballar? Veniu i balleu!”
http://www.youtube.com/watch?v=0u8C9zK88I4