Actualitat

Guanyadors de les entrades de ‘Concierto Concepto’ dels Brodas Bros al Mercat

19/12/2012

BRODAS BROS Concierto Concepto

Degut a la gran demanda d’entrades el Mercat de les Flors ens ha donat 3 entrades dobles més per als socis de l’APdC. Finalment els guanyadors i guanyadores de les entrades dobles són:

25 de desembre a les 20:30h:

Anna Feliu i acompanyant

Mireia Serra i acompanyant

Rosa Ximenis i acompanyant

 

26 de desembre a les 20.30h:

Carolina Alejos i acompanyant

José Antonio Torres del Ser i acompanyant

Marijo Alonso i acompanyant

Carlos Baruque i acompanyant

Jordi Soler Company i i acompanyant


Els guanaydors han de recollir les entrades al teatre, donant el seu nom.


Sobre Concierto Concepto

Un concert amb ballarins: així defineix la carismàtica companyia catalana de hip hop Brodas Bros el seu nou espectacle, Concierto Concepto, en què la dansa i la música expressen l’energia, la tècnica i el positivisme de la companyia. Tot recorda un concert, des de l’estètica, la composició coreogràfica i la posada en escena, i d’aquí el títol de l’espectacle: el concepte és el que el fa diferent.

Dos germans, dues germanes i dos b-boys (breakers) amb acrobàcies impossibles compten amb l’ajut de dos músics polivalents: un flautista saxofonista especialitzat en beatbox i un percussionista, a més de tres músics virtuals, un MC, un baixista i un Dj, combinant música virtual i en directe a la vegada. Un ampli ventall de músiques, com el funk dels anys 70, hip hop, electrònica, dubstep o soul, seran la base de l’espectacle.

Més informació sobre l’espectacle i preus especials per a socis de l’APdC