Actualitat

Guanyadores d’una entrada doble per a veure “SINESTESIA” de la Cia. Iron Skulls a l’Espai Dansat

29/01/2015

L’APdC ha sortejat 2 entrades dobles per a veure  Sinestesia de la Cia. Iron Skulls, divendres 30 de gener a les 20.30h a l’Espai Dansat!

D’ entre tots els interessats i interessades hem fet un sorteig a través de sorte2.com i les guanyadores són:

-Cristina Díaz Cuevas  (Sòcia de l’APdC)
-Alicia Blazquez Montenegro (Amiga  de la Dansa de l’APdC)

Les guanyadores podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles de l’Espai Dansat! (SAT!) (C/ Neopàtria 54, Barcelona). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle
Premi del públic al Festival 10 Sentidos de València

Sinestesia és una peça de dansa experimental que ens porta, a través de les emocions i els sentits, a un món post-apocalíptic, on els seus habitants s’expressen a través d’acrobàcies i dansa fusionats amb
sentiments. Aquesta fusió genera un espectacle ple d’interferències sensorials, en el que un grup de supervivents expressa les seves sensacions a través de moviments impactants, sorprenents i inesperats.

Amb un vocabulari animal i acrobàtic, Iron Skulls presenta una peça que il·lustra la seva recerca constant d’un nou llenguatge i demostra les habilitats de cadascun dels seus talentosos components.

Iron Skulls és una companyia de dansa emergent de Barcelona que neix l’any 2003 a partir d’un grup de Bboying (conegut comercialment com Breakdance) format per ballarins de diferents punts de la península. Al llarg d’aquests anys, els integrants de la companyia han anat ampliant els seus coneixements en diverses disciplines com dansa contemporània, hip-hop, house dance, claqué, lindy hop, producció musical i acrobàcies. Està formada pels socis de l’APdC:  Moises Gordo, Adrián Vega, Diego Garrido, Luís Muñoz, Facundo Constanzo, i per Héctor Palza.

Direcció artística, coreogràfica, il·luminacióó: Iron Skulls Co // Intèrprets: Adrian Vega Antolín, Facundo Martin Costanzo, Héctor Plaza Hernando, Diego Garrido Abril, Moises G. Gomez, Luis A. Muñoz, Santiago énédicte Carrat // Música: Bruno Garca Brunetto //Vestuari: Iron Skulls Co & MoeShop // Foto-video: D-Broma, Avismo Films

Aquest espectacle té una durada de 55 minuts. Estarà a l’Espai Dansat els dies 30 i 31 de gener. Preu normal: 15,50 €.  Preu socis APdC: 7€ + 0,50€ despeses de gestió (màxim 2 entrades amb descompte per carnet. Es poden comprar a taquilla el mateix dia de l’espectacle i també de forma anticipada).
http://vimeo.com/105283591