Actualitat

Guanyadores d’una entrada doble per a veure ‘Fòssil’ de la Cia. Jordi Cortés – Alta Realitat a l’Espai Dansat

25/03/2015

L’APdC ha sortejat 2 entrades dobles per a veure Fòssil de la Cia. Jordi Cortés – Alta Realitat, divendres 27 de març a les 20:30h  a l’Espai Dansat!

Entre tots els interessats i interessades, hem fet un sorteig a través de  través de sorte2.com, i les guanyadores són:

Irene Garcia Martinez (sòcia APdC)
Annick Revel (Amiga de la dansa de l’APdC)


Les guanyadores podran recollir les seves entrades 30 minuts abans de l’espectacle a les taquilles de l’Espai Dansat! (SAT!) (C/ Neopàtria 54, Barcelona). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Sobre l’espectacle

Fòssil busca, juga, experimenta i aprofundeix en les esquerdes mateixes de la nostra memòria corporal, de la nostra memòria genètica i la memòria dels espais on em treballat i compartit les nostres experiències. D’aquesta manera, Fòssil crea un diàleg entre un espai plural i públic amb el nostre espai privat i íntim, en un seguit encadenat de ressonàncies i d’ecos…

Jordi Cortés és un intèrpret i coreògraf català que ha treballat en produccions que han viatjat per diferents parts d’Europa, Amèrica i Oceania. Membre fundador de Lanònima Imperial i Heightened Reality Londres, ha treballat per companyies com DV8 Physical Theatrei ha participat en projectes de creació amb Theatre Complicite, Bunker, Jerwood Foundation, Theater Paneke i Atalaya Teatro, entre d’altres.

Direcció: Jordi Cortés / Intèrprets i creadors: Mercedes Recacha, Xavier Duacastilla, Jaume Girbau, Anabel Castan, Rita Almeida, Emilio Bravo / Ajudant de direcció: Gloria José / Música: Mariona Sagarra, Jesús Díaz, Fletcher Ventura / Disseny de llums i espai escènic: Llorenç Parra / Textos: Alta Realitat / Gestor de comunitats i continguts promocionals: Marc Mittenhoff / Producció executiva: Ferran Audí, Raül Perales / Producció: Alta Realitat / Coproductors: Centro Dramático Nacional