Actualitat

Guanyadores d’un abonament gratuït per al Festival Dansat 2015 (9-12 d’abril)

07/04/2015

ÉS TRANSFERI- BLE I, PER TANT, ES POT COMPARTIR 

VÀLID PER A UNA PERSONA PER ESPECTACLE

El Festival Dansat arriba a la seva 11a edició del 9 al 12 d’abril a l’Espai Dansat- SAT Teatre, amb 5 companyies, 2 tallers de dansa i trobades-col·loqui.

Entre tots els socis i sòcies, i amics i amigues de la Dansa de l’APdC que ho han sol·licitat, hem  sortejat 2 abonaments a través de soretea2.com, i les guanyadores són:

-Bea Langa
-Sílvia Cuesta

L’abonament és vàlid per a tots els espectacles (només vàlid per a una de les 2 funcions de la Sessió 6.4).

Com recollir l’abonament?
El guanyador/a del sorteig podrà recollir totes les entrades a la taquilla del teatre (Carrer de Neopàtria, 54. Barcelona) el primer dia que vagi al Festival. Haurà d’ensenyar el carnet de l’APdC i el DNI. Un cop recollides totes les entrades, si no pot/vol anar a totes les funcions, les podrà regalar a qui vulgui (encara que no siguin socis de l’APdC).

Sobre el Festival Dansat  2015

Aquest any hi seran presents sis companyies: CobosMika Company, Increpación Danza, Kulbik, La Veronal, Roberto Olivan i Thomas Noone Dance.

A més, per anar més enllà del fet estricte de la representació inicien les trobades-col·loqui post-funció amb els creadors, i continuen amb els cursos de dansa contemporània per a professionals i no professionals que realitzaran al mateix teatre entre el 30 de març i el 2 d’abril.

Programa
> Dijous 9 d’abril a les 20.30h > “A place to bury strangers” de  Roberto Olivan & Enclave Arts del Moviment

> Divendres i dissabte 10 i 11 d’abril a les 20.30h> Sessió 6.4, quatre peces diferents de quatre companyies, en una sola sessió.

“One to another” de la CobosMika Company

“Ángulo Muerto” d’ Increpación Danza

“Zelenstova” de La Veronal

“As if I” de la Thomas Noone Dance

> Diumenge a 12 d’abril a les 18.30h > “Cube” de la Kulbik Dance Company

Més informació