Actualitat

Guanyadores de les entrades per a veure “Pirouette en Re menor” de la Cia. Múcab Dans

05/03/2012

Ja tenim guanyadors de les 4 entrades dobles per a veure Pirouette en Re menor, estrena a Barcelona de la companyia Múcab Dans, a la Nau Ivanow (C/Hondures, 28-30 Barcelona) del 8 a l’11 de març.
Sortegem 4 entrades dobles entre els socis!

Guanyadores:
Elena Schisano
Ana Caravaca
Carolina Catalán
Sara Planas

Els guanyadors podran recollir les seves entrades el mateix dia de l’espectacle a les taquilles de la Nau Ivanow (c/Hondures, 28-30 Barcelona). Hauran d’ensenyar el DNI i el carnet de l’APdC.

Us recordem que els socis i sòcies de l’APdC podeu comprar una entrada amb un 50% de descompte, ensenyant el carnet de l’APdC a les taquilles de la Nau Ivanow.


Sobre Pirouette en Re menor…

“Pirouette en Re menor” és un espectacle pluridisciplinar on la dansa, la música i la interacció multimèdia conflueixen en un llenguatge complert, entenedor i estètic.
És un gir a una vida sense-vida; una vida abandonada, una vida rutinària, sense consciència, que ha anul·lat els propis sentits, els sentits que ens mantenen en contacte amb el propi jo i amb el món exterior.
Un reclam en positiu al fer, al pensar i al sentir.. aquí i ara!

Ens fixem en James Thiérrée, Philippe Decouflé o Philippe Genty per crear un espai de somni, un espai que no existeix però que ens agradaria conèixer. Volem sorprendre constantment a l’espectador cuidant totes les escenes i donant-los poc a poc una dosis de surrealisme fins endinsar-los en un món on tot és possible i ens poguem oblidar de la rutina diària.

Autors: Irina Martínez i Joan Laporta
Dramatúrgia i direcció escènica: Jordi Purtí
Coreografia: Irina Martínez
Composició musical: Marc Bahamonde
Ballarina: Irina Martínez
Músic: Joan Laporta
Disseny d’escenografia: Santi Cabús
Construcció d’escenografia: Insa 2004
Disseny d’interactius: Marta Verde, Jordi Salvadó i Joan Laporta
Disseny sonor: Jordi Salvadó
Disseny de llums: Aleix Ramisa
Assessorament d’il·luminació: Quico Gutiérrez
Disseny de vestuari: Pau Fernandez
Confecció de vestuari: Època
amb la col·laboració de: CoNCA, Ajuntament de Figueres, Agita-Beques per la Creació de Figueres, Centre Cultural de Vilanova del Vallès, Ajuntament de Blanes, Ajuntament d’Hostalric, Ajuntament de Crespià, L’Estruch||Fàbrica de creació de les Arts en Viu, Centre Cívic Can Felipa, Espai Jove Boca Nord i Centre Cívic Zona Nord

Durada: 50′
Idioma: sense text
+ informació

Us recordem que els socis i sòcies de l’APdC podeu comprar una entrada amb un 50% de descompte, ensenyant el carnet de l’APdC a les taquilles de la Nau Ivanow.